Under

Ei strime lys - Julekonsert med julemiddag

En viktig tradisjon for oss på under og Havhotellet er Myrulls årlige julekonsert. Det å sitte på havbunnen og skue ut over fiskene i den kalde Nordsjøen mens Myrull brer om seg ei strime lys med sin intime og varme julekonsert er rett og slett en av de tingene vi gleder oss mest til i løpet av desember.

Ingen billetter tilgjengelig

Myrull byr på vakre gamle toner som gjentolkes med stor innlevelse og musikalsk dyktighet, og får kjente og kjære julesanger fremført på myrullsk vis. Inkludert i pakken er en nydelig julemiddag på Havhotellet, julekonsert på under og velkomstdrink på under.

Program for kvelden;
Kl 1600 – 1800 Havhotellets julebuffet. Her lager de mat med lokale råvarer og alt er selvsagt hjemmelaget. Pinnekjøttet og ribba kommer fra bønder hvor dyrene har beitet fritt i vår flotte natur. Fisk og skalldyr er trukket i kjente farvann. Ekte, ærlig og kortreist. Og dessertbuffeten bugner av hjemmelagde kaker, konfekt og mer.

Kl 1800 Vi vandrer bort til under, og får en velkomstdrink der.

Kl 1830 Myrull brer om seg med sin julemagi, med havbunnen som sceneteppe – og fiskene som tilskuere på andre siden av glasset.

Pakkepris 1200,- per pers.